Qui sóc

Qui sóc... aquella pregunta que l'home s'ha fet des del principi dels temps. Però deixarem la filosofia i ens centrarem en les dades bàsiques, perquè si em començo a embolicar no acabem ni demà passat.

Si sou aquí ja sabeu probablement que em dic Jordi Domènech i Montané. Vaig néixer a Vilafranca del Penedès el 14 de juliol de 1985. Tinc una germana i dos germans més grans.
Des de finals de 2007 visc a Vic i des del 20 d'octubre de 2012 estic casat amb l'Heleia, futura fisioterapeuta. De moment no tenim fills. Actualment estic estudiant a distància a través de la UCOC el grau superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments.

Encara no tinc molt clar que vull ser de gran. De fet, per no tenir clar no tenim clar ni on viurem en un futur. però si que sé quines coses m'agraden, com per exemple l'automobilisme, el periodisme, la informàtica, els idiomes, viatjar, la fotografia, la música. Així que probablement intentaré viure d'alguna d'aquestes coses.

Pel que fa a creences, no crec massa en cap religió però si crec en que les coses estan escrites. De totes maneres, no està massa clar qui ho escriu, així que probablement hi podem influir en aquest destí. Una de les meves principals creences es per exemple la no creença en l'ensenyament actual. Al final t'ho has d'empassar però crec més en demostrar el que val una persona mitjançant actes que no pas el que posi un títol que et pots haver jugat en un examen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada